Välj en sida

BOKA

Inför 2023

Online bokningen för 2023 är tyvär ej klar ännu, har du frågor kring paket inför 2023 så är du välkommen att skicka ett mail till: info@sotenasgolfkrog.se.

Om hotellet

Vårt hotell ligger i direkt anslutning till Sotenäs fantastiska golfbana.
Hotellet har 17 rum varav ett rum är en svit. Alla rum har dusch och toalett på rummet, WiFi, TV samt egen balkong.
På hotellet finns också ett konferensrum för ca 10-12 personer och en bastu.
Det finns två rum som är handikappanpassade samt att vi har två rum där vi välkomnar hundar. +250 kr.

Vi ligger 10 min från Smögen med sin välkända brygga med restauranger och butiker, 7 min från det mysiga Hunnebostrand och sist men inte minst 9 min från Bovallstrand. Hela Smögenkusten erbjuder många upplevelser och inte minst härliga salta bad.

Lite information

Har du några frågor om boendet på Sotenäs GK så maila oss på info@sotenasgolfkrog.se
eller ring oss på +46 523 523 02

För Din säkerhet har vi anpassat vår verksamhet efter de anvisningar som Folkhälsomyndigheten föreskriver.
Alla som är friska är hjärtligt välkomna att spendera tid hos oss på vårt hotell och i vår restaurang.

Vi serverar frukost mellan kl. 08:00 – 09:30 och lunch serveras vardagar kl. 11:30 – 14.30, helger 12.00-15.00.

Från Göteborg är det ca 13 mil (ca 1,5 tim) och från Oslo är det ca 20 mil (ca 3 tim), med bil för att komma till en riktig upplevelse för golfspelare, Sotenäs Golfklubb. Vår 27-hålsbana är i toppklass och ger tillfälle till såväl golf- som natur- och kustupplevelser då banan ligger granne med de bohuslänska klipporna vid Västerhavet.

 

Golfpaket BIRDIE – Från 1895:-/person & natt.

Logi inkl. frukost, två greenfee och en hink range-bollar.

För grupper kan även 2-3 rätters middag förbokas.

”OBS: Bokning av rum för flera personer än två, är giltig först efter erhållen bekräftelse från hotellet.”

Golfpaket PAR – Från 1550:-/person & natt.

Logi inkl. frukost, en greenfee och en hink range-bollar.

För grupper kan även 2-3 rätters middag förbokas.

”OBS: Bokning av rum för flera personer än två, är giltig först efter erhållen bekräftelse från hotellet.”

Enbart rum

Rumspriser
Dubbelrum 1995 kr
Enkelrum 1395 kr
Extrabädd PP från  500 kr
Tillägg för svit  500 kr
Hundtillägg/vistelse 250 kr

Priserna är per rum i inkl. frukost och moms 12%

Bokningsvillkor

ALLMÄNNA BOKNINGSVILLKOR

Allmänna boknings- och avbokningsvillkor

Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen. Namnet på det bolag som driver hotellet (nedan kallad ”Golfkrogen” eller ”hotellet”) och med vilket du ingår avtal framgår av bokningsbekräftelsen. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

Bokning och bekräftelse

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via bokningssystem. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Olika regler gäller för olika priser, se detaljerad prisinformation.

Särskilda önskemål vid bokning
Har ni särskilt önskemål gällande t.ex specialkost, husdjur m.m. ska det framföras redan vid beställningstillfället. Vid bokning av grupp med middagspaket som är en fast meny meddelas önskemål om specialkost senast 5 dagar innan ankomst.

Bokning när det gäller mindreåriga

För att boka ett rum på Hotellet måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i samma rum. På Hotellet kan inte minderåriga under 18 år bo utan målsmans sällskap, intyg gäller inte.

Ta med gäster till rummet

Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler. Hotellet är en privat egendom, därför reserverar hotellet rätten av att avvisa personer från hotellets egendom.

Ankomst och avresa

Tider för incheckning är från kl. 15:00 ankomstdagen och tid för utcheckning gäller till kl. 10:00 utcheckningsdag. För tidigt check-in och sent check-out gäller överenskommelse med hotellets reception och kan medföra extra avgifter. Läs vår detaljerade prisinformation om vad som gäller för din vistelse online.

Avbokning och utebliven ankomst

– Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat, läs noga detaljerad prisinformation online. Hotellet återbetala inte kostnader kopplade till tillvalsprodukter (till exempel tillbehör som fruktbricka, ostbricka, blommor, luncher, middagar och dyl.). Avbokning görs online via mail till info@sotenasgolfkrog.se.

Om inte annat överenskommits gäller följande:

  • Avbokning minst 15 dagar före ankomstdagen, återbetalning av hotellövernattning sker med 100%.
  • Avbokning minst 7 dagar före ankomstdagen, men senare än 14 dagar, återbetalning av hotellövernattning sker med 50%.
  • Avbokning senare än 7 dagar före ankomst, men senaste till kl. 12:00 (lokal tid), 2 dagar före ankomstdagen, återbetalning av hotellövernattning sker med 25%.
  • Avbokningar efter kl. 12.00 (lokal tid) 2 dagar före ankomstdagen eller uteblir du utan avbeställning, får du betala för hela bokningen.

Tidig avresa och vistelse på obestämd tid

Gäller din bokning en bestämd tidsperiod men avresan sker tidigare kan det medföra prisjusteringar. Ta kontakt med hotellet och meddela avresa. Bor du på hotellet på obestämd tid och förlänger din vistelse med ett dygn i taget behöver du meddela avresan senast kl. 12.00 dagen före. I annat fall har vi rätt att ta betalt för ett extra dygn. Om hotellet inte längre kan låta dig disponera rummet har du rätt att få veta detta senast kl. 18.00 dagen före avresan.

Hotellets skyldigheter och dina önskemål

Meddela hotellpersonalen vid bokning om du har specifika önskemål så de är förberedda inför din ankomst. Vårt hotell är rökfritt. Om en gäst bryter mot rökförbudet har hotellet rätt att kräva kompensation för de eventuella kostnader som uppstår. Om du vill ta med dig ditt husdjur ber vi dig informera om detta vid bokning. Hotellet erhåller alkoholtillstånd och därför kan inte gästerna medta egen alkoholdryck i hotellets gemensamma utrymmen.

Förvaring av värdesaker och bagage på hotellrummet eller i bagagerummet

Hotellet kan förvara ditt bagage i ett låst bagagerum. Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi. Hotellet har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde eller egendom som skulle kunna utsätta hotellets personal eller övriga gäster för fara. Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet eller i bagagerummet.

Betalning

För vissa priser och vid online bokningar, gäller förskottsbetalning. Läs detaljerad prisinformation. Detta belopp avräknas den slutliga räkningen. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har hotellet rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen. Generellt gäller att hotellräkningen skall betalas när du får den, oftast vid ankomsten till hotellet eller vid bokningen online. Vid bokningen online, gäller ej återbetalning av tillvalsprodukter. Observera att alla vårt hotell är kontantfritt. Vårt hotell accepterar de vanligast förekommande kontokorten och Swish. Hotellet är dock inte skyldigt att acceptera kontokort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

Din egen säkerhet

Ta alltid reda på var nödutgångar, alarmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren. Läs även broschyren på rummet.

Behandling av personuppgifter

Hotellet behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. K-U-B Kök & Bageri AB är personuppgiftsansvarig med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning. Sådan personuppgiftsbehandling sker i enlighet med hotellets Integritetspolicy. Vänligen läs vår Integritetspolicy för att förstå på vilket sätt som hotellet behandlar dina personuppgifter inom ramen för din bokning, samt om dina rättigheter i samband med detta.

Betalningsvillkor

Bokningen betalas vid bokningstillfälle om ej annat är överenskommet.

Kvarglömda saker

Hotellet tar inte ansvar för kvarglömda föremål i rum eller allmäna utrymmen.
Upphittade saker sparas i 1 månad hos oss och det är upp till dig som gäst att kontakta oss för att återfå ägodelen.
Underkläder, smink, hygienartiklar och liknande sparas inte.
Förlovningsringar och värdefullt gods lämnas till polis efter utgångstid, resterande lämnas till återbruket alternativt slängs.

Golfkrogen

Adress

Önna 1
456 93 HUNNEBOSTRAND

Kontakt

0523-20 65 47